DES GUIRLANDES


Het leven is een feest
Maar je moet zelf de slingers ophangen


maandag 21 september 2015

Vakantiefoto's, hoedendoos, herfst ... Vincent van Gogh (?)....

... dus hoe lekker chaotisch het soms bij mij gaat.

Bloggen, het komt er maar niet van.
Sinds de klad er een beetje is in gekomen, blijft de klad erin.

Ik wilde mijn vakantie ‘afhandelen’ maar ik moet nog steeds mijn foto’s uitzoeken. Ben bezig met een fotoboek en aan de hand van de foto’s die ik daarvoor kies, koos ik ook mijn blogfoto’s. Alleen aan de tweede helft van de vakantie ben ik nog steeds niet toe gekomen.
Och, dat komt nog wel, later.

Ver vóór de vakantie, eind juni, was ik bij ‘De Franse Zomerdagen’ van Déjà-Vu in Oosterhout. Daar kocht ik een oude hoedendoos. Echt een mooierd, eentje uit Parijs. Ik viel vooral voor de kleur, van dat zachte grijsblauw, helemaal ‘mijn’ kleur.
 
 
Hij staat leuk, bovenop de tv-kast. De oude boeken op de Franse vaas kocht ik ook bij Déjà-Vu. Die liggen/staan inmiddels al lang weer ergens anders en de vaas is ook weg.
 
 
Buiten schijnt de zon, het is heerlijk herfstweer. Ook in de tuin merk je dat het herfst is. De kleuren vervagen, de hortensia's drogen in. Ook mooi, vind ik. Ik houd van de seizoenen.
 
 
Een paar rozen doen nog een laatste poging
 
 

Morgen ga ik met mijn liefste naar het Kröller-Müller museum in het nationale park de Hoge Veluwe. Ik wil nog heel graag de tentoonstelling Van Gogh & Co. zien. Het museum presenteert zo’n 50 schilderijen en tekeningen uit de eigen Van Gogh collectie samen met werk van voorgangers, tijdgenoten en navolgers van Van Gogh. Deze tentoonstelling is nog tot 27 september, dus als we het nu niet doen,  dan hoeft het niet meer.

Kijken jullie ook naar de serie ‘Krabbé zoekt Van Gogh’ op zaterdagavond ? Zo leuk! De schilder Van Gogh  trekt mij wel, ik houd van zijn stijl.
 

Tot blogs weer,


Barry

7 opmerkingen:

 1. Soms komt het er gewoon niet van....of de inspiratie ontbreekt...het zij zo.....veel plezier op de Veluwe!

  Groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Gogh heeft nog in mijn woonplaats gewoond...er is hier dan ook altijd wel iets te doen wat met van Gogh te maken heeft...zelf houdt ik er niet zo van...mijn voorkeur gaat uit naar Rembrandt....
  Mooie hoedendoos heb je gekocht...inderdaad een mooie kleur.
  Fijne avond nog.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke doos heb je gekocht zeg.....en het staat ook zo mooi bij elkaar!
  Dus je komt bij mij in de buurt op visite. Hier hangt alles vol met van Gogh en dan moet je je voorstellen dat wij zelf niet eens zijn geweest!
  Maar dat is vaak zo hè.....wanneer je uit gaat ga je verder weg. Ik moet toch nog maar eens kijken of wij ook nog even gaan!
  Veel plezier en geniet van de mooie Veluwe!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier op de van Gogh tentoonstelling. Lieve groet Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar hoor, chaotisch zijn en nergens aan toe komen. Heerlijk een dagje onthaasten morgen, heel veel plezier!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig om even van je te horen, prachtige hoedendoos.
  Veel plezier vandaag bij van Gogh! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is sowieso wat rustiger in blogland, ook met reacties...komt vanzelf weer als we weer wat meer binnen zijn, denk ik. En anders...het is geen moeten. Mooie hoedendoos, inderdaad prachtige kleur!
  liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen