DES GUIRLANDES


Het leven is een feest
Maar je moet zelf de slingers ophangen


vrijdag 22 juni 2012

Bloemetjes binnen (dan maar)

Je zou toch niet vermoeden dat het zomer is!
De regen slaat hier op de ruiten en de lucht is gitzwart.
In plaats van de bloemetjes buiten te zetten heb ik vanmorgen maar wat bloemetjes binnen gezet. Zo kunnen we er toch nog van genieten.

Deze roos kochten we  in Noordwijk op de ‘Markt onder de Linden’.  Dat is zo’n leuke tuinmarkt. Hij wordt jaarlijks rond half juni  gehouden.  Er staan dan vele kramen met allerlei tuinplanten maar ook brocante en je kunt er  op een terrasje heerlijk van koffie met gebak genieten onder het genot van live klassieke muziek. Onze traditie is ook een lekker broodje makreel te nemen voordat we weer naar huis gaan.
 
Dit weekend houden we het rustig. Na vele weekenden van alles te doen en te vieren, hebben we komend weekend niets, niemendal. Ook weleens lekker.
Misschien kunnen we morgen even in de tuin zitten. Ik hoop het maar. Wat verlang ik naar de zomer! Die zal toch wel een keer komen?
Hoe dan ook, Fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Schattig dat kleine vaasje met bloemetjes.

  Of je morgen in de tuin kan zitten...ja er zitten kan je altijd maar of je het ook lekker vindt. Ik betwijfel het, de voorspellingen zijn weer niet echt geweldig. Het wordt nu toch wel eens tijd voor een paar dagen lekker weer! Ik duim voor je.

  Groetjes,
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet het binnen gezellig maken, met bloemen zoals bij jou en dat fleurt de boel weer op.
  Ik hoop dat je buiten kunt genieten...van zon, hoe warm maakt niet uit, maar laat de zon maar weer komen.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat een zomer is dit. Vandaag eindelijk de zon waai je gewoon uit je kleren dus weer binnen gebleven. Slim dat je de bloemen maar naar binnen hebt gehaald.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. such beautiful photos! dropping by via ria's to say hi.


  i love your blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook vandaag is het weer om het binnen gezellig te maken, alhoewel hier nu de zon even schijnt (vijf minuten geleden regende het nog heel hard...)

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht dat ik vandaag even met de JDL in het zonnetje kon, maar dat zonnetje was van korte duur.... Morgen misschien! ;-) Bij jou is het in ieder geval gezellig binnen. En die markt lijkt me heel leuk! Volgend jaar in de gaten houden. Als je komende zaterdag in Dordrecht bent is Villa Augustus zeker een aanrader! De tuin is nu prachtig, daar kun je heerlijk doorheen dwalen. En het restaurant en winkeltje zijn ook geweldig. Daar zullen jullie het zeker wel naar je zin hebben. Oud Wit is een hele mooie winkel en de eigenaressen zijn heel vriendelijk, dus ook daar zitten jullie goed ;-) Het is leuk om het kunstrondje Dordt te doen: dan kom je door vrijwel alle leuke straatjes en langs alle leuke winkeltjes. De route is verkrijgbaar bij de deelnemende winkels (herkenbaar aan een wit met rode vlag) en bij het VVV. Kijk ook zeker even bij Pandora aan de Wijnstraat: dat is een heerlijke snuffelwinkel waar je leuke vondsten kunt doen. Heel veel plezier! Ik hoop dat jullie lekker weer hebben, dat maakt een dagje uit helemaal compleet. Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien hebben we elkaar wel gezien....
  Ik was ook naar Markt onder de linden, dit vind ik zo'n leuke markt en heb er op zaterdag vrij voor genomen, alleen het weer was vreselijk!
  Volgend jaar spreken we er af op een terrasje!!!
  Ik heb meteen even zitten bijlezen en genieten van je blog!!!!
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen