DES GUIRLANDES


Het leven is een feest
Maar je moet zelf de slingers ophangen


zaterdag 9 juni 2012

Paper cones

Geïnspireerd door het blog Idemakeriet (klik) ben ik ook aan de slag gegaan met cones. Kleintjes weliswaar. Ik heb wat bladzijden uit een oude Engelse pocket gescheurd. Deze heb ik met verdunde verf ‘oud’ gemaakt. Toen het papier  droog was heb ik er kleine puntjes van gedraaid. In één van de twee staat een klein buisje met water met een roos uit de tuin. Ik vind het wel leuk zo……….toch?
En omdat ik  toch bezig was met papier scheuren, heb ik ook nog een restje op een label geplakt. Ik denk dat ik er ook nog een cijfer overheen ga sjabloneren.
Ook wat oranje op mijn blog. Inmiddels zitten we in de 87e minuut. Ik geloof niet dat Nederland dit nog gaat winnen. Jammer, dan moet het de andere twee wedstrijden maar gebeuren…


Fijne zondag,
wat het weer ook zal zijn.

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! En leuk dat je ook bij Marianne bent geweest. Ja en zo'n winkel veranderd constant door wat verkocht wordt en weer bijgeleverd. Dat is juist zo leuk om er dan regelmatig te gaan kijken:)En wat goed dat je alleen naar Haarlem bent gegaan, doe ik regelmatig en ik vind het heerlijk. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bloggen blijft toch elke keer weer inspirerend. Leuk om je eigen draai te geven aan een idee van een ander. Helaas is het niet geworden vanavond waar we op hoopten... op naar woensdag.

  Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat heb je dit schattig gemaakt joh!
  Zo zie je maar dat je met een tikkeltje inspiratie zelf iets heel leuks maakt.
  Ja joh de kinderen hebebn hier al vakantie en dan wel 10 weken lang, beetje te naar mijn mening maar we moeten het er mee doen :0)
  Ik wens je veel plezier de komende zomerweken en geniet lekker van alles.
  Wat zijn die eendjes mooi joh!
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen